wollen trui

Na het genieten van de zomer is het tijd om de kleding weer aan te passen aan het winterse weer. Het is belangrijk om jezelf warm te houden en dat kan het beste met een lekkere trui. Er bestaan heel wat verschillende modellen truien. Naast de alle design zijn er veel verschillende materialen gebruikt. Voor ieder valt een geschikte trui te vinden. De truien kriebelen niet omdat er inmiddels veel technieken zijn om wol te behandelen. Met een mooie trui kun je comfortabel de winter door.

Herentruien in veel variaties

Veel truien in het assortiment zijn in grote maten verkrijgbaar. Een mooie trui in een grote maat zijn in veel variaties te vinden. De moderne looks van de truien zorgen ervoor dat iemand er verzorgd uitziet. Een heren trui in een grote maat bestellen is nog een uitdaging gezien het ruime assortiment. Een klassiek of een slim fit model zijn met of zonder col te kiezen, het ligt maar net aan de voorkeur. Grote heren truien kunnen zo worden gedragen maar ook onder een colbert. Het is vooral een kwestie van op het gemak door de grote collectie heen scrollen.

Op de wal en op de boot

Naast de vele col-, hockey-, golf-, rugby truien en vesten zijn schipperstruien nooit weggeweest. Een mooie schipperstrui voor het extra koude weer is handig om klaar te hebben liggen. De ontwerpen zijn vrolijk en voorzien van een comfortabele col en zijn met of zonder rits verkrijgbaar. Het is handig wanneer de zon doorbreekt dat de col omlaag kan worden geslagen. Verschillende katoen melanges zorgen voor ultiem draagcomfort.

heren trui

Goede truien gaan jaren mee

De kwaliteit van de garens, de katoenmixen en de wol zorgen ervoor dat een trui jaren mee kan. Een goede kwaliteit trui hoeft niet duur te zijn. De vrolijke kleuren lopen uiteen van pastel naar felle kleuren en kunnen iemand goed voorzien van een nieuwe look. Ronde halzen of een heren trui met kraag zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Voor iedere man is er een fantastische trui te vinden in deze collectie. Getailleerde en rechte modellen zijn met of zonder overhemd te dragen voor tijdens het werk of gewoon lekker casual.